21 Αυγούστου, 2011

Τι είναι η Βαθμωτή Ενέργεια;

Τι είναι η Βαθμωτή Ενέργεια; Είναι μια λεπτοφυής ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόλυτη θεραπεία ή για στιγμιαίο θάνατο. Είτε πρόκειται για ένα άτομο ή για ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη.

Η ύπαρξή της κατ' αρχάς προτάθηκε με μια σειρά τεσσάρων εξισώσεων από το Σκωτσέζο Μαθηματικό James Clark Maxwell στα μέσα του 1800. Ο Nicola Tesla απέδειξε την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας κατά το τέλος του 19ου αιώνα (το άρθρο είναι εκλαϊκευμένο, για μεγαλύτερη κατανόηση και περαιτέρω έρευνα).

Μόνο πρόσφατα η επίσημη επιστήμη (γιατί η ανεπίσημη την χρησιμοποιεί από παλιά) μπόρεσε να αποδείξει την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας και να την χρησιμοποιήσει για ιατρικούς λόγους. Η Αρχή της Τεχνολογίας της Βαθμωτής Ενέργειας σχετίζεται με την Κβαντική φυσική.

Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει το κύτταρο σαν βασικό του στοιχείο. Ένα κύτταρο αποτελείται από μόρια και αυτό από άτομα. Σε αυτά τα άτομα, ένα μικρό σωματίδιο που αποκαλείται κβάντο δημιουργεί κύματα. Έτσι η βασική μονάδα σε όλα τα ζώντα όντα είναι ένα "κβαντικό κύμα".

Κάθε ύλη στην Γη αποτελείται από άτομα. Σε κάθε άτομο, έχουμε ηλεκτρόνια (-) και πρωτόνια (+). Βρίσκονται σε μια κατάσταση, όπου απωθούν ή έλκουν το ένα το άλλο, το οποίο προκαλεί ταλάντωση. Είναι αυτή η ταλάντωση που δημιουργεί ενέργεια.

Η αρχή της Τεχνολογίας Βαθμωτής Ενέργειας βασίζεται στο γεγονός, ότι η ύλη έχει άτομα. Αυτά τα άτομα έχουν την δική τους ενέργεια (κυματική) μορφοδιάταξη*. Το ανθρώπινο σώμα μας έχει παρόμοια ενεργειακή μορφοδιάταξη. Κάθε κύτταρο του σώματος έχει την δικιά του συχνότητα ταλαντώσεως και ενεργειακή φόρμα.
Στις αρχές της Τεχνολογίας Βαθμωτής Ενέργειας, αυτή η ενέργεια από το ανθρώπινο σώμα περιγράφεται σαν ένα τρίτο είδος ενέργειας. "Λεπτοφυής Ενέργεια" αντί για τον συνηθισμένο ηλεκτρισμό ή μαγνητισμό.

Το DNA στα κύτταρα στέλνει και λαμβάνει δονήσεις "υψηλής συνοχής" και "chi" το οποίο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αλληλεπίδρασης των κυττάρων. Με αυτό τον τρόπο, τα λευκά αιμοσφαίρια μπορούν να αναζητήσουν τα παθογόνα μικρόβια και την ροή των θρεπτικών στοιχείων και των αποβλήτων στο αίμα μας και την λέμφο.

Όλες αυτές οι διαδικασίες ελέγχονται από το σήμα (δόνηση) κάθε κυττάρου.

Βαθμωτή Ενέργεια_3Βαθμωτή Ενέργεια_1

Βαθμωτή Ενέργεια_4Βαθμωτή Ενέργεια_2

Ο Μηχανισμός της Θεωρίας της Βαθμωτής Ενέργειας

Όλη η ύλη έχει το χαρακτηριστικό να απομνημονεύει την ενέργεια. Με αυτήν την γνώση, μπορούμε να αποθηκεύουμε ένα ειδικό είδος ενέργειας που (προωθεί την υγεία) στην ύλη.
Απαιτείται υψηλής στάθμης τεχνολογία για να ενσωματώσουμε την ενέργεια στην ύλη. Η τεχνολογία αυτή πηγάζει από τις αρχές της Κβαντικής Θεωρίας.

Η χρήση των προϊόντων Βαθμωτής Ενέργειας εξουδετερώνει την αρνητική ενέργεια στο σώμα μας.

Οφέλη της Βαθμωτής Ενέργειας

 • Εξουδετερώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κατασκευασμένων από τον άνθρωπο συχνοτήτων (50 κύκλοι του ρεύματος) στο σώμα.
 • Αυξάνει την ενέργεια του κυττάρου στα 70-90 μιλιβόλτ, ανακουφίζει απο την κόπωση και την δυσκινησία.
 • Προστατεύει το κυτταρικό DNA από την ζημιά της αυξημένης ενέργειας των των χημικών δεσμών του υδρογόνου που κρατάνε σε συνοχή το DNA.
 • Διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, αυξάνοντας την διαπερατότητα των τοιχωμάτων του κυττάρου.
 • Αυξάνει την αποτοξινωτική δράση του σώματος.
 • Καθαρίζει και βελτιώνει το αίμα.
 • Αυξάνει την δράση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά 150% ως προς την προτέρα κατάσταση.
 • Βελτιώνει την συγκέντρωση του νου και την καθαρότητα του.
 • Βελτιώνει την όραση.
 • Ρυθμίζει την πίεση.
 • Βοηθά στις αϋπνίες.

Διαφορές μεταξύ της Βαθμωτής Ενέργειας και της ηλεκτρικής, μαγνητικής, ηχητικής και ενέργειας του φωτός

 • Η Βαθμωτή Ενέργεια είναι ενέργεια πεδίου παρά κυματική και τείνει να γεμίζει το περιβάλλον.
 • Έχει την ικανότητα να περνάει από τα στερεά αντικείμενα, χωρίς να χάνει την έντασή της.
 • Η Βαθμωτή Ενέργεια όταν ενσωματωθεί σε ένα αντικείμενο, παραμένει επ’ αόριστον σε αυτό και μπορεί να αναγεννιέται επ’ αόριστον.
 • Τα αποτελέσματά της είναι αθροιστικά, δυναμώνουν όσο περνάει ο καιρός.
 • Έχει την δυνατότητα να αποτυπωθεί στο DNA.Terra Papers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερες Αναρτήσεις Επόμενη σελίδα